Tuinkamer of buitenkamer

Van oorsprong zijn tuinkamers en buitenkamers ruimtes die direct aan het huis gebouwd zijn. Veelal werden deze uitgevoerd in glas en aluminium, met als doel om je buiten het huis en meer in de tuin te wanen. Van Eijk & Hout geeft een compleet nieuwe invulling aan het begrip tuinkamer en buitenkamer en biedt daarmee een meer intense beleving.

Van Eijk & Hout realiseert enkel tuinkamers (buitenkamers) die gemaakt zijn op een vakkundige wijze van authentieke materialen. Dus geen kille invloeden van glas en aluminium, maar de warme en robuuste uitstraling van eikenhout. Voorzien van een stijlvol design met eigentijdse vormen en interieur.

Tuin- of buitenkamers komen daarnaast in de meeste gevallen nog beter tot hun recht, wanneer deze vrij in de tuin geplaatst worden. Dus niet als aangebouwd frame aan uw huis gemonteerd, maar als een volwaardig verblijf op de juiste plek in uw tuin. Van Eijk & Hout ontwerpt tuinkamers die vanwege het unieke design een volwaardig verblijf vormen temidden van uw tuin. Een plek, die zich leent om heerlijk te genieten van uw tuin en even weg te zijn van de alledaagse drukte in het huis. Precies waar het voor bedoeld is.

Mogelijkheden

Een tuin- of buitenkamer kan uitstekend worden gecombineerd met een buitenkeuken en een gedeelte om gezamenlijk te eten. Daarnaast zijn aanliggende zwembaden of bubbelbaden aangename en vaak voorkomende mogelijkheden om uw tuinkamer mee te verrijken. 

Vergunning

In veel gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor een tuinkamer of buitenkamer. Dit hangt echter af van verschillende factoren, waaronder de grootte en positie van uw tuinkamer. Van Eijk & Hout verzorgt indien nodig de aanvraag van de vergunning. Heeft u vragen of wilt u op voorhand meer informatie over eventueel benodigde vergunningen, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Download Brochure

Download de brochure van Van Eijk & Hout.

Download

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prieel op maat.

Gratis offerte

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter of neem contact met ons op.

Contact

Copyright © 2013 Van Eijk & Hout. Website by Egoista.com