Voor u, op maat gemaakt

Bij Van Eijk & Hout is niets standaard. Onze uitdaging is om met uw wensenpakket een totaal ontwerp te presenteren met een verrassende uitstraling. 

Van Eijk & Hout doen geen concessies en verzorgt voor u het gehele proces van concept tot realisatie; van materiaalkeuze tot interieurdesign.

De door Van Eijk & Hout geselecteerde partners zijn zonder uitzondering de beste partij op hun vakgebied.

Aannemersbedrijf M&P van Doorn verzorgt de fundering en bouw. M&P van Doorn kenmerkt zich door tientallen jaren ervaring met houtbewerking van verschillende soorten hout, waaronder eikenhout. De medewerkers zijn echte professionals en garanderen dat overlast van rommel en geluid, tot een minimum beperkt blijft. Voor de oplevering wordt uw tuin weer volledig in de ‘vertrouwde en oude’ staat gebracht en zijn alle afvalmaterialen verwijderd. M&P van Doorn is aangesloten bij Stichting Bouwgarant en Bouwend Nederland. Met deze keurmerken kunt u rekenen op garantie, diploma's, verzekeringen en kwaliteitscontroles.

Egoista.com design & interieur

Interior-design van Egoista.com kenmerkt zich als origineel, eigentijds en bijzonder. Egoista.com heeft naam en faam gemaakt in de hospitality industrie. Zo zijn diverse hotel- en restaurantconcepten in binnen- en buitenland bekroond met verschillende awards.

Vanuit deze discipline is egoista.com de samenwerking aangegaan met van Eijk & Hout, in de overtuiging dat de combinatie van vakmanschap in houtbewerking met een bijzonder interior-design resulteert in een sensationele uitvoering van uw prieel of buitenverblijf.

Het conceptontwerp van egoista.com gebeurt met oog voor detail, gebaseerd op uw wensen, ideeën en input. Onze styling en gebruikte materialen zijn ‘tailor made’ en daarmee kenmerkend voor egoista.com.

Graag werkt egoista.com mee in de totstandkoming en het creëren van toegevoegde waarde aan uw investering en een perfect woongenot.


Download Brochure

Download de brochure van Van Eijk & Hout.

Download

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prieel op maat.

Gratis offerte

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter of neem contact met ons op.

Contact

Copyright © 2013 Van Eijk & Hout. Website by Egoista.com