Unieke sfeer

U wordt van alle gemakken voorzien met een uniek en eigentijds interieur met ingebouwde sfeerverlichting en elektra. Een waardevaste investering.  

Met een eiken tuinhuis, buitenkeuken of eiken overkapping gemaakt van kwalitatief zeer goede materialen en dito houtsoorten, investeert u niet alleen in een duurzaam en lang gebruik van uw tuinhuis of buitenverblijf, maar creëert u zeker ook een meerwaarde van uw woning.

Door het eiken tuinhuis of buitenverblijf te voorzien voor een uniek en eigentijds egoista.com interieur en sfeerverlichting, realiseert u met deze investering extra woonruimte, meer leef-comfort en uitstraling.

Bij Van Eijk & Hout heeft u een ongekend grote keuze uit verschillende houtsoorten, kleuren, en afwerkingsmaterialen. Afhankelijk van uw materiaal- en kleurkeuze, ontwerpt egoista.com het naadloos passend interieurplan. Ook wordt veel aandacht besteedt aan het verlichtingsplan, dat de kroon op uw uitbreiding zal vormen.

Inclusief alle extra's

Een eiken tuinhuis, prieel of buitenverblijf wordt door ons altijd gerealiseerd en voorzien van alle gemakken. Zo zien wij toe op de installatie van voldoende stopcontacten, ingebouwde sfeerverlichting, bliksembeveiliging en Wi-Fi geïntegreerd, altijd voor het oog verborgen.

Van Eijk & Hout komt graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.


Download Brochure

Download de brochure van Van Eijk & Hout.

Download

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prieel op maat.

Gratis offerte

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter of neem contact met ons op.

Contact

Copyright © 2013 Van Eijk & Hout. Website by Egoista.com