Van Eijk & Hout: Stijlvol houtwerk met accessoires

Uw huis is uniek, net als uw tuin. Alleen een authentiek, vakkundig gebouwd en stijlvol ingericht tuinhuis of tuinkamer past hierbij en maakt uw thuis compleet.

De basis voor Van Eijk & Hout bestaat uit vakmanschap en tientallen jaren ervaring op het gebied van houtbewerking en interieurstijling. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit onderscheidt ons direct van andere aanbieders.

Ons aanbod bestaat uit maatwerk voor een eiken tuinhuistuinkamer, buitenkeuken of de realisatie van een eiken overkapping.

Combinatie van vakmanschap in houtbewerking en uniek interior-design

Door onze samenwerking met egoista.com, die verantwoordelijk is voor de inrichting en het design, garandeert Van Eijk & Hout een unieke aanvulling op uw leef- en wooncomfort, maar ook een waardevermeerdering van uw woning.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek, ontwerp en passende offerte. Naast ons vakkundig advies, maken wij met u samen het ontwerp en presenteren vervolgens een ontwerp dat naadloos zal aansluiten op uw wensen en verwachting.

NIEUW: Eiken plantenbakken!

Op maat gemaakt, vakmanschap in houtbewerking

Voor u, op maat gemaakt

Bij Van Eijk & Hout is niets standaard. Onze uitdaging is om met uw wensenpakket een totaal ontwerp te presenteren met een verrassende uitstraling. 

Authentieke constructie met eigentijds interieur design van Egoista.com

Interior-design

De combinatie van vakmanschap en eigentijds interior-design maakt uw tuinkamer of buitenkeuken tot een sensationele uitvoering.

Authentieke constructie met pen en gat verbindingen

Authentieke constructie

Spijkers, bouten of moeren worden niet zichtbaar gebruikt voor de eikenhouten constructies. In plaats daarvan ziet u authentieke pen en gat verbindingen.

Eikenhouten bouwwerken met een unieke sfeer

Unieke sfeer

U wordt van alle gemakken voorzien met een uniek en eigentijds interieur met ingebouwde sfeerverlichting en elektra. Een waardevaste investering.  


Download Brochure

Download de brochure van Van Eijk & Hout.

Download

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prieel op maat.

Gratis offerte

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter of neem contact met ons op.

Contact

Copyright © 2013 Van Eijk & Hout. Website by Egoista.com